Starвездена риба 6

Ара 6 Арборелни птици 18 Ајкула 15

Бизон 6 Богомолка 3 Буба 13 Бубамара 19 Був 35

Вадер 11 Верверица 20 Волк 24 Врабец 2

Галеб 9 Глувче 43 Гулаб 8 Гулаб 4 Гуска 4 Гуштер 8

Дабар 13 Делфин 30 Диносаурус 37

Еже 13 Елен 26

Жаба 106 Желка 24 Жирафа 23

Заптивка 10 Зачуден 4 Зајак 47 Здраво 1 Змеј 8 Змија 32

Камелеон 1 Камила 20 Канар 7 Кенгур 15 Кит 10 Коала 7 Коза 18 Кокату 7 Комарец 5 Комодо змеј 7 Коњ 38 Крава 27 Крокодил 15 Крт 10 Куче 133

Лав 14 Лебед 12 Летај 14 Лилјак 43 Лисица 14

Магаре 10 Мачка 127 Мајмун 52 Мечка 35 Миграциска птица 3 Млада птица 23 Молец 3 Мравка 38 Мршојадец 12

Носорог 12 Ној 15

Овци 17 Октопод 16 Орел 29 Орка 8

Панда 17 Папагал 18 Патка 32 Паун 3 Пајак 32 Пеликан 7 Пеперутка 49 Петел 22 Пилешко 13 Пингвин 59 Полжав 20 Пчела 51

Равен 24 Рак 10 Ракун 8 Рептил 19 Риба 81

Светулка 2 Свиња 8 Свиња 22 Скакулец 3 Слон 55 Срна 20 Стаорец 6 Столб 8

Тапир 2 Тигар 14 Тукан 5 Турција 14

Фазан 1 Фелин 11 Ферет 15 Фламинго 9

Хипокампус 14 Хипопотам 25 Хрчак 23

Црв 15

Школки 11 Шкорпија 3 Штрк 14

Јаглен 11 Јарец 6 Јастог 3